Tagga,tagga

Hej! Sitter just nu i soffan med Mimmi (som vanligt😉) och laddar upp inför lite mellomys! Prinsen bjöd även idag på ett superpass och vi är supertaggade inför imorgon. Väntar mig dock en spänd och taggad Prinsen men vi ska göra vårt bästa! 

Passet var uppbyggt på nästan samma sätt som igår och bara ville ha en fin och stadig form och aktiva bakben. Joggade mest igenom honom och lösgjorde. Han hade inte fullt lika mycket power i sig som igår men ändå fin och gjorde superbra enkla byten. Äntligen!!  Nu ska jag bara komma ihåg programmet imorgon! Kramiis//Greta 🙂 

På helgerna gäller det att passa på med godis 🙂 😂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s