Lördag

Hej!

Idag blev en väldigt rolig dag. Dagen började med att jag sprang till hundgården där jag mötte upp med Göte, mamma och lillebror då de tog bilen. I hundgården kastade vill boll osv. Göte tyckte det var super kul!

Sen bar det av mot stallet. Där började jag med att rida ut Bucke tillsammans med en annan tjej i stallet. Bucke var såååå pigg! Jag kunde inte hålla mig för skratt. Han gick och krökte på nacken och nästan piaffade typ en kilometer haha. Jag skrattade hela vägen! Så fort jag släppte efter på tyglarna så travade han iväg eller fattade galopp. Så himla kul var det och jag önskar verkligen att vi kunde fått med det på film. 

Precis innan vi gick ut från stallet så blev Bucke rädd för något och sprang nästan på mig. Anders som har häst i stallet och har haft det sen 1977! Såg det här och sa ”Jag har aldrig träffat en räddare häst i hela mitt liv” haha då kanske ni fattae hur fjantig Bucke faktiskt är då Anders har haft häst otroligt länge och träffat otroligt många hästar.

Efter uteritten så red jag Adde. Jag la fram några travbommar som vi travade över några gånger som förberedelse inför imorgon. Imorgon ska ju Adde tävla. Han hoppar LC ich LB så håll tummarna för honom. Det kanske kommer ut en liten film från när vi travade över travbommarna också på vår instagram @hgdressyr. Så kolla in där! Kram Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s