Upp och ner,fram och tillbaka

Ja så känns det efter dagens ridpass. Allt var upp och ner och kändes inte alls bra. Jag klantade mig och Prinsen var på bushumör, thats IT! Han gjorde inget speciellt egentligen men han blev allmänt svårriden och pigg. Krånglade till det och var oläsbar kändes det som. Riktig utmaning får jag säga. 

Dock blev min ridning också styv och i mitt huvud snurrade alla tankar runt. Varför går det inte som förut? Varför blir det såhär? Varför klantar alltid jag till det? Dessa ”tvångstankar” varför finns dem? Varför tänker jag ens att jag är dålig, ta mig på rätt sätt men jag är duktig och jag kan men jag måste tycka det om mig själv också. 

Som tur var rättade det mesta till sig mot slutet och jag fick en bra skritt och en okej trav. Hastig och inte bäst men okej,bättre än dålig. Vi laddar och till imorgon där vi hoppas att han har lugnat sig något. Dock otroligt tacksam för att vi kunde ta oss till Bärstas ridhus idag, så skönt att kunna ha skrittas avstånd till ett ridhus när transporten krånglar,guld värt! Hoppas på en bättre fredag imorgon hörni! Kramiis//Greta 🙂 

Längtar tillbaka till detta pass för Mads, på tisdag är det dags igen och vi hoppas att vi kommer bort ifrån vår svacka! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s