Joggingtur

Idag var det inte hästarna som fick ut på en joggingtur utan jag. Jag provade även att springa med Göte för första gången och han skötte sig super. Dock sprang vi inte så långt då han är en valp och jag vet inte hur långt de ska springa. Vi sprang i alla fall 2,5 km. Dick gick det inte så jätte fort så vi fick lov att stanna och kissa och nosa lite tyckte Göte.

Efte joggingturen gjorde jag även lite styrke övningar. Jag har bestämt mig för att ta tag i min egen träning. Så nu ska jag ut och springa minst fyra dagar i veckan och köra styrka därefter. Jag hoppas jag kan hålla mig till mitt lilla schema. Jag hoppas även det ger resultat på hästryggen, vi får vänta och se! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s