Morning

Godmorgon på er!! Tisdag och en dag mindre fram till fredag. Idag är tanken somsagt att han ska få testa och löshoppa men om underlaget inte riktigt bjuder så får det bli lite jogging på bettlöst! Annars blir det skola till kl.14.00 och sedan stallet resten av eftermiddagen/kvällen. 

Precis några minuter efter att veckoplanen var publicerad igår så frågade mamma om jag ville rida en programridning i helgen. Och självklart ville jag det,alltid bra att träna på program! Det hålls på hemmaplan (Vänsta gård) och i Prinsens ”spökridhus”. Han tycker det är otroligt spännande där inne 🙂 Dock är detta precis det som vi behöver,träna på spända situationer. Jag ska rida Lagtävlan för ponnyallsvenskan 2013 (LA). Ett program som kommer i div 1 och ett program som vi tycker är ganska svårt! Bra träning med andra ord!! 

Ha världens bästa dag hörniii!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s