Jogging,jogging

Hej! Idag blev det återigen ett joggingpass fast denna gång på banan (som äntligen tinat). Jag gick in med en inställning med att det skulle bli ett lugnt och fint pass men mjuk ridning. Prinsen skötte sig superbra och jag red helt okej men blev lite styv i vissa stunder, i överlag så var det bra! 

Övade bara mycket på lösgörande saker, volter,ställning och böjning på olika spår och sedan lite tempoväxlingar. Trots att vi bara joggade så gjorde han superfina vänsteröppnor och en superfin travökning. Galoppen gick bra den med men blev lite kantig i vänster varv,en av de sakerna vi har svårast för. Vänstergaloppen, den är lite ”långsammare” i takten än i höger varv och blir lätt lite kantig och spänd. Men bara att öva vidare,bättre än förut är den iallfall.

Avslutade sedan med en mjuk och fin känsla samt en häst som löddrade ett fint vitt läppstift och frustade nöjt. Precis som det ska va med andra ord! Kramiis//Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s