Varierad vecka

Hej! Ja denna vecka har bestått av mycket varierad träning. 3 dagar på åkern,longering i grimma och bommar i ridhus en dag. Roligt tror jag att Prinsen har tyckt att det va trots dåliga och halv bra ridpass. Så kortsummerat en vecka med ”roliga” ridpass trots att allt varit lite pannkaka. 

Idag lyckades vi iallfall då till ett hyfsat bra pass med bra ridning från minn sida och utan några krav. Bara rulla på i en lågform med mycket lösgörande. I galoppen tog jag dock upp honom lite och gjorde några slutor för att få bakbenen plats och avslutade sedan med lite race. Roligt tyckte han innan han snubblade till och blev livrädd för sina ben,haha dock lite läskigt just i sekunden. Fick då bara ta ett djupt andetag och börja om,på slutet fick vi tillbaka den rätta känslan och nöjde oss där. Vi är på rätt väg ur vår svacka! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s