Storstädat

Idag tog vi tag i städningen i stallet och sån skillnad det blev.Mycket mycket bättre än innan,bra jobbat tjejer!❤️

Dagens pass blev dock pannkaka. Jag red så extremt dåligt om jag får säga det själv och är verkligen inte nöjd. Mår absolut inte bra efter sådana pass och vet inte riktigt vad jag ska göra för att slippa all denna prestationsångest.Måste övertala mig själv att alla har dåliga dagar och så även jag även om det känns hopplöst ibland. Fick ingen direkt jättebra känsla idag och allt kändes springigt och platt. Missnöjd rent utsagt men ska fixa till det jag lovar! Kramiis//Greta ❤️

Trött kille som var sugen på kvällsmat😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s