Städdag

Godmorgon! Idag väntas det städdag i stallet och Prinsen ska ridas.Ska bli skönt och då ordning på allt igen,lite rörigt i stallet just nu efter vintern men det har varit värre ska jag säga 🙂 Mitt rum skulle också behöva sig en genomgång men det får vänta,stallet går först kalla lägen,ellerhur? Prinsen ska nog joggas är tanken och vi kanske skrittar upp till Bärstas ridhus,men vi får se. Ta det lite som det kommer helt enkelt! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s