Gårdagens dressyrpass

Hej!

Om ni har sett mitt näst senaste inlägg så vet ni att vi var och red i ridhuset igår. I det inlägget finns även en film när vi rider igenom hela FEI lagtävlan. Båda hästarna var med men jag red bara Bucke, Lisa red Adde.

Jag kan ju börja med att säga att jag är så himla nöjd med Bucke! Efter att jag hade ridit fram så red jag den övningen jag fick rida på senaste Elin träningen. Övergångar mellan skritt och trav och flytta honom för innerskänkeln i övergången, i galoppen red vi övergångar mellan galopp och skritt och tänkte direkt bakdelsvändning när vi kom ner till skritt. Denna övning gjorde vi för att få igång bakbenen. Han fick verkligen en rund galopp i uppförsbacke. Samt super bra takt i traven. Efter den övningen red vi några travskolor och sen gav vi oss på programmet.

Jag ska försöka rida så mycket program jag bara kan nu innan vår årsdebut den 18 mars. Jag valde igår att rida igenom FEI lagtävlan då de är det FEI program vi haft svårast med. Jag hade en väldigt bra känsla rakt igenom programmet. Jag är väldigt nöjd med enkla bytena, skolorna, första uppridningen samt travökningarna. Jag tror att vi skulle kunna få väldigt fina poäng på det programmet om vi inte hade haft dessa taktmissar i skritten. Om ni inte har sett videon än så gå in och kolla! Kram Hanna.

Bilderna är tagna från filmen så det är inte super kvalité direkt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s