Film 27/1-2017

Hej!

Idag var vi och red i ridhuset men både Bucke och Adde. Lisa red Adde. Då det blev ganska sent idag får ni nöja er med en film från dagens träning så skriver jag mer om passet imorgon. Filmen är från när vi rider igenom FEI lagtävlan. Det gick ganska bra och många delar är jag väldigt nöjd med, men några väldigt onödiga missar fick vi med som takt i skritten. Men såhär såg vi ut idag ingen mening med att dölja det. Utan vi är nöjda med dagens pass. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s