Bättre underlag!

Nu tycker jag verkligen att det börjar gå åt rätt håll vad det gäller underlaget ute. Det är fortfarande is på vissa ställen. Men på vissa ställen har det börjat mjukas upp!

Både igår och idag så har ”bara” Adde ridits. Det pågrund av att jag endast har kunnat skritta ( idag kunde jag trava lite) och Bucke kan inte gå ett endast skritt pass. Då vill han gärna gå som kamelerna går ;). Nej men han går gärna pass gång då, när jag bara använder mig av skritt hinner han tänka på allt annat och spänner sig. Då kommer passgången. Men på fredag ska vi till ridhus och båda hästarna ska ridas ordentligt!

Jag har redan börjat längta otroligt mycket till alla tävlingar drar igång. Men jag och Bucke ska inte årsdebutera fören 18 mars. Guuud vad långt bort det känns som! Men vi får stå ut och träna massor för att vara på topp tills då! Kram Hanna


En liten inspirations bild från förra träningen då Bucke verkligen glänste. Som man kan se på bilden ;).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s