Afternoon

Dagens eftermiddag bestod av uteritt och en busig ponny. Han var mycket i luften och på tårna. Riktigt pigg efter en dags vila med andra ord.

 I början av passet tänkte han uppåt och ville inte ta bettet. Han körde alltså på att springa med benen men att kroppen var någon helt annanstans. Tog då vara på energin och gjorde den till någon bra. Behöll en stadig hand och drev framåt.Efter växlande mellan arbetstrav och mellanårsval så fick jag honom ordentligt mellan hand och skänkel,precis där jag vill ha honom. 

Tog sedan lite galopp och bara lät honom rulla på i sin takt medan jag jobbade honom rund i sidorna och stod lite i lätt sits. Kunde egentligen nästan ha nöjt mig där men tog de det lite smått korkade valet att fortsätta och växla upp en nivå. Tyvärr blev min hand lite styv och Prinsen svarade det samma och blev stark. Fick då bara tänka om och la ner honom lite,avslutade med en bra känsla och det kändes okej. Valde att sluta då det inte kunde bli bättre för dagen men fin var han ändå! Bästa lilla killen och bästa sällskapet,Mimmi och Carra❤️ Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s