Ett år med bloggen!

Idag har vi bloggat på WordPress i ett helt år! Började ju blogga på horseworld i september 2015 men bytte sedan då det krånglade så mycket. WordPress har funkat superbra och speciellt på senare tid då jag började använda appen,så smidigt! 

Året har varit superkul och ni har fått följa oss igenom alla fram och motgångar,läsarna har gått och kommit och det har även vår närvaro. Men om jag får berömma mig och Hanna för något så är det nog att vi har publicerat så mycket inlägg sedan i december. Allt flyter verkligen på mer och mer och vi är bättre på att skriva tidsinställda samt att det har blivit så himla mycket roligare att blogga!! Jag tycker att det är superkul att blogga nuförtiden 🙂 

Vi uppskattar alla kommentarer här och på instagram,alla som är aktiva läsare och alla som följer oss på olika socialamedier,med er blir allt mycket roligare. Vi är supertacksamma! Massor av kramar till er ❤️❤️❤️❤️❤️Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s