Fredag!

Good morniing!! Idag är det äntligen fredag och veckan har rullat på ovanligt bra,snabbt har det gått! 

Planerna för idag är att åka till Strömsholm och rida,vi ska iallafall till ett ridhus! Tanken är väl att få till lite mer programdelar och rörelser inför söndag! Men vi får se,han kanske blir hel spänd och då får vi lägga fokus på att göra honom avslappnad. Någonting blir det iallafall. 

 Jag själv har skola till 15.20 vilket jag tycker är jättejobbigt. Att ha det just på en fredag där man speciellt under tävlingssäsongen kan behöva sina fredagseftermiddagar till att putsa,rida,packa osv. Får hoppas att schemat ändras inför 7:an! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s