Back on track

Jag så känner jag mig verkligen nu! Har varit otroligt trött och inte haft någon motivation på senaste tiden men känner mig superpigg just för tillfället! Alla behöver vissa perioder när man är lite nere även om jag helst skulle skippa dem helt och hållet. Men vem vet för varje sådan period så kanske man blir lite starkare,jag känner mug iallafall on point just nu.Haha skämt och sido! 

Har kommit hem från skolan slängt i mig lite mellis samt bytt om till mina ridkläder,i dom känner man sig hemma minst sagt! Idag ska mamma och jag ta en tur ner till Strömsholm med Prinsen och rida lite,får se hur pigg han är idag men bra hoppas vi iallafall att det går 🙂 Ska göra mitt bästa,jag lovar!     Kramiis//Greta 🙂 

Varmare tider😍

Annonser

One thought on “Back on track

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s