Pay and Jump med Adde

Hej!

Igår var det Pay and Jump på den närliggande ridklubben Hallsta ridklubb. Adde hoppades dör av Lisa. Han hoppade en 90 cm och en 100 cm klass. För att komma igång lite liksom. Det motsvarar ju LC och LB på tävling. Vi kan ju säga såhär HÖJDEN var absolut inga problem haha. Han kunde lufta hur mycket han ville kändes det som. Det såg dock mycket bättre ut i 100 cm klassen. de fick ett bättre flyt där och då ser det ju såklart mycket bättre ut. Han fick några riktigt fina språng.
Från 1 meter.

Att vara på en ”tävlingsplats” är ju heller inga problem för Adde. Han är så snäll. Vi fick stå och vänta ganska länge utanför ridhuset för att få komma in på framridningen, men störde inte honom. Framridningen var dessutom väldigt liten med många hästar, men han skötte sig exemplariskt!

Lisa har även lagt ut 100 cm rundan på Youtube så klicka HÄR så kommer ni till den! Kram Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s