Läbbig uteritt

Hej!

Idag precis som igår så var jag och Bucke ute på en uteritt. Vi åkte relativt tidigt till stallet då Adde skulle vara på pay and jump klockan 10 och jag skulle rida ut Bucke först.

Jag red tills jag kom till en ”väg” med mycket snö. Så jag tänkte att jag skulle trava. Det gick jätte bra att trava där och underlaget var jätte bra! Bucke kändes även väldigt mjuk och fin i munnen. Men så blev Bucke rädd för något (som alltid) och hoppade iväg. Då kom vi ut på en isfläck och Bucke tappade fästet under fötterna. Så han gick nästan ner i splitt med frambenen. Jag höll på att gamal fram på halsen, men båda två lyckades kravla sig upp i normal ställning. Men Bucke var fortfarande rädd för någonting och stack med mig direkt efter att vi kommit upp ordentligt. Så jag hängde ganska löst där ett tag haha. Men jag lyckades få stopp på honom och hålla mig kvar. Som tur var så verkar inte Bucke ha fått några skador av den lilla incidenten. Han gick normalt efteråt, var inte varm i något ben och hade inga sår eller märken på benen så det verkar ha gått relativt bra. Men jag var lite orolig på vägen hem att han hade gjort sig illa. Men nu känner jag mig realtivt lugn. Vi får se igen imorgon om det är någon skillnad vilket jag inte tror. 

Adde var ju på pay and jump idag också men mer om det i ett annat inlägg! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s