todays

Heej!

Idag tog jag sovmorgon till klockan 09.30. Ganska skönt faktiskt. Efter frukosten bar det av mot stallet. Idag fick Bucke ridas ut. Jag red en runda som vanligtvis tar 50 min men idag var han så himla pigg så vi red samma runda på 30 min. Haha min lilla knas ponny.

Adde fick vila idag då han har gått relativt hårt hela veckan och han ska gå en pay and jump imorgon. Lisa har blivit bättre efter sin skada på DM där hennes knä hoppade ut led och är nu tillbaka i sadeln. Så hon ska hoppa Adde imorgon. Jag vet faktiskt inte vilken höjd han ska gå då Lisa anmälde. Men mer om det imorgon.

Nu ska jag äta kvällsmat som min lillebror och hans kompis har gjort. Det blir skinkstek och hasselbackspotatis. Gott! Kram Hanna

img_5939

En bils på söta Göte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s