Jag har en…

Jag har en PONNY! Han gick igenom mätningen och var helt cool hela tiden. Fått rapporter från mamma då jag själv inte var med pga förra året stressade jag bara upp honom för jag var så nervös,haha var det idag också men denna gång påverkades iallafall inte Prinsen av det. Så nu är vi redo för träning imorgon och resten av årets alla utmaningar,jag och min ponny! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s