Tävlingssugen

Sitter i soffan och tänker ta tag i lite tävlingsplanering. Har redan börjat fila på lite tävlingar och även anmält till en eventuell årsdebut. Leksands Ridklubb 11/2 LA:1 LA:P1, vi börjar känns oss som hemma i Dalarna nu 🙂 

Jag längtar så himla mycket efter att få börja tävla igen,dock var det ju bara 2 veckor sen vi var på DM men det kändes som ett avslut ovh nu ser vi fram emot en början till något förhoppningsvis riktigt bra! Målet under våren/sommaren 2017 är att rida stadiga rundor i LA:P1 och möjligtvis kvala nationellt+FEI, vill också göra så bra ifrån mig som möjligt i div 1. Iallafall så ska vi komma tillbaka bättre än någonsin även om vi inte är på topp just nu! Har ni några speciella tävlingar ni vill åka på eller kan tipsa om någon väldigt rolig tävling/meeting?? Kramiis//Greta 🙂 

En härlig TB till i somras🦄

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s