Gårdagens ridpass

Ja igår åkte vi till Strömsholm för att få rida på lite lättare underlag. Passet i sig var väldigt blandat men mycket olika känslor.Känns som om vi är nere i en liten svacka just nu men fick ändå till en bra och mjuk ridning+känsla i slutet.     Till en början kändes han bara stark men det berodde på att jag var lite stark och styv. Till en början fick vi inte till det alls men sedan fick mamma hjälpa till och styra upp allt. 

Fick då göra mycket övergångar,skritt-galopp och tvärtom. Växlade mellan rätt galopp och förvändgalopp. Allt detta utfördes med lågform,mjuk hand och på en 20 meters volt. Efter många övergångar och mycket jobb med mjuk hand så kändes det faktiskt riktigt bra! Dock bara i lågform men just där och då behövde vi bara hitta en mjuk känsla. Red sedan lite liknande runt fyrkantspåret men la också på lite trav övergångar. Avslutade sedan med en mjuk ponny som aldrig förr och som löddrade ordentligt i munnen 🙂  Kramiis//Greta ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s