Todays

Ligger just nu i soffan och är helt slut,trots att det har varit en helt vanlig dag så är jag så sjukt trött.Får sova länge inatt alltså! 

Började iallafall min dag med att släppa ut hästarna samt att jag & Mimmi tog stallet direkt på morgonen.Mimmi fixade vatten och sopade,jag tog mockningen och halmade.Krafften fixades samtidigt som intagsfodringen. När stallet var klart var klockan runt 9.15 och vi åt frukost. Tog det sen bara lite lungt innan vi tog på oss stallkläderna igen. Dagens pass blev ett joggingpass på åkern.

Jag är faktiskt missnöjd med min ridning.Jag har verkligen svårt att få till rätt ridning i vänstergaloppen,blir lätt hängande utan något vidare resultat.Fick iallafall tillslut en helt okej känsla.Traven går super just nu men galoppen blir lätt hastig och i vänster känns det bara ”platt” och tråkigt.Behöver verkligen få en lite mer fungerande strategi där! Var iallafall inget katastrof pass men kunde varit bättre. Vi blickar framåt och tar en dag i taget! Kramiis//Greta 🙂 

Vad som än händer så är han världens sötaste ponny❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s