Sjuk

Hej!

I torsdags morgon vaknade jag upp och kände mig helt slut. Men trots det åkte jag ut till stallet och fixade allt samt så kom veterinären och vaccinerade Bucke. Under dagen kände jag mig sämre och sämre men höll trots det igång hela dagen. Vilket kanske inte var så jätte smart. Nu ligger jag hemma i 39 graders feber och mår sk*t. 

Där har ni förklaringen för varför jag inte har uppdaterat här på ett tag. Jag har helt enkelt inte haft orken. Det är även därför svaren på frågestunden inte har kommit upp. Men ikväll kommer de upp så håll utkik! Kram Hanna


Bjuder på en bild från DM. Bucke är så nöjd med sig själv ;).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s