Ett team! 

Alla har ett team. Mamma/Pappa,tränare,syskon,kompisar eller liknande men det viktigaste teamet är ryttare-häst. Ekipaget. De flesta ekipagen är som synkade med varann och hästen känner alla tankar och och känslor ryttaren har och vi ryttare känner hästen likaså. Men hästarna är extra smarta. Det svåraste med ridningen för min del är den mentala biten,då det finns ganska många spöken i mitt huvud.
Den mentala biten är viktigare än vad man tror och spelar stor roll, inte allra minst för Prinsen som känner varje liten tanke. Jag måste lära mig att tänka vidare.Inte tänka på vad som har hänt. Det är dåtid, historia.
Dock är det lättare sagt än gjort. Väl i den stunden så blir det bara en stor röra i huvudet och jag väljer att göra det som är enklast,det som är gjort flest gånger förut. Att ge spänning till hästen,om jag spänner mig så spänner han sig. Blir han spänd så blir min ridning spänd och stel,inte lika mjuk och harmonisk som annars.
Och när behövs den mjuka ridningen som mest? Jo i dessa jobbiga situationer,i de spända stunderna. Men det är svårt det är det men alla kan bli bättre och så även jag. Jag kan inte bli bättre jag SKA bli bättre. Vad det än är, hur långt man har kommit så finns det alltid något man kan förbättra. Man kan alltid bli bättre än den bästa,för alla har starka och svaga sidor. Även dom som vunnit OS! K

ramiis//Greta 🙂 
Dessa personer+Michan & Pappa ingår i mitt team. Men den som har störst plats är Prinsen. Bentzens Alladin❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s