Annandag jul

Hej!

Gårdagens till ära så åkte vi till ridhuset och trimmade. Det blev det sista riktiga träningspasset innan DM på onsdag. Idag ska Bucke bara joggas och imorgon ska han vila. Någon av dessa dagar ska vi också hinna med och klippa honom. Haha får se när det hinns med. Tur att han är snäll att klippa i alla fall!

Igår fokuserade jag mest på delar ur programmet på onsdag och red även igenom programmet en gång. Känslan överlag var bra på hela passet men stundtals blev han lite hängig och stark. Jag vill under vinterträningen stärka honom så han orkar sätta sig mer på bakbenen och bli mer självbärig. Alltså sådant som alla behöver träna på helt enkelt ;). 

När jag red programmet hade jag en ganska bra känsla. Han var lydig men lite framtung. Inridningen blev riktigt bra tycker jag och ökningarna. Förvända galopperna blev också jätte bra. I skänkelvikningarna blev han lite förböjd men det är ju helt mitt fel, och ryggningen blev ganska dålig. Men vi har bättrat oss från förra årets ryggningar i alla fall ;).

Jag är överlag nöjd med passet och vi är super taggade inför DM på onsdag. Vi har dock inga förväntningar utan ska bara ha kul tillsammans! Man vet aldrig när vår sista start tillsammans kan komma. Kram Hanna

Här kommer filmen när jag rider igenom programmet. En LA:1


Och lite bilderÖkad trav Buckes paradnummer!
ÖkadskrittFörvänd galopp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s