Dålig Uppdate

Hej och godförmiddag! Förlåt för att jag har varit så oaktiv de senaste dagarna men jag har varit helt slut och helt enkelt lagt energi på andra saker. Nu har vi iallafall jullov och det finns mer tid till bloggen.

De senaste dagarna har Prinsen blivit riden då det var träning i onsdags och igår blev det jogging på bettlöst vilket det ska bli även idag! På träningen i onsdags så fick vi ta till med ett helt nytt tidsättning för att få honom i ramen och att allt ska komma bakifrån, så en blod,svett och tårar träning helt enkelt. Just nu ska jag precis gå ner till stallet och fixa samt rida då han är ute i hagen sedan 2 timmar. Imorgon blir det bara en liten julpromenad! 

Ha en bra dag för dopparedan 🙂 Kramiis//Greta ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s