Superstar! 

Hej och godkväll!! Har landat i soffan efter stallet i 4h i stallet,ridpass på Strömsholm,duschat och ätit lite mackor.Rolig dag och bara två dagar kvar till jullov!

Slutade faktiskt redan klockan 12.45 idag och var hemma vid 13.30 så efter lite mellis och något avsnitt av min favoritserie så var det bara att slänga på sig mina älskade ridbyxor och gå ner till stallet.Fixade allt och det var klart på ca 1 20 min då jag segade ganska mycket,haha men när man har tid är det skönt att utnyttja den 🙂 Sedan pratade bara jag och Ida ( Tajgas ägare) medan hon fixade och donade när klockan började närma sig 17.45 så fick Prinsen bli iordninggjord och transporten blev packad med sadel,träns.stövlar och alla saker som hör till. Väl vid 18.20 var mamma hemma och vi satt i bilen påväg ner till Strömsholm! 

Idag blev det ett pass i gula ridhuset! Har faktiskt inte ridit där förut men det är ett riktigt mysigt ridhus med bra citat på väggarna och en fin läktare.Bra att rida LA programen på också då det är 20×40. 

Prinsen gick Iallfall superbra och var hur fin som helst! Började med att jogga fram i låg form och över några travbommar. De flesta gångerna skötte han dem super och fick bra tramp över dem! Efter lite framridning i alla tre gångarter fick jag lite hjälp av mamma med att få  bättre stöd på yttertygeln och jämt stöd på dem. Fick då rida förvändsluta, den och åttvolten är mina absoluta favoritövningar. Bästa knepen! Efter att ha ridit några långsidor i båda varv och i olika form så kändes han mycket, mycket bättre. Red då lite vanliga öppnor och mycket förvändgalopp samt några få enkla byten och travökningar. Öppnorna blev bra idag och fick mycket bättre flyt. I överlag så hade han bättre bakbensaktivitet än vanligt idag! Guldstjärna till honom❤️

Avslutade honom efter ca 20 minuters intensivt jobb och vi taggar om till Michn träning imorgon! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s