Lucka 19 2016

Hej! och nu får man väl ändå snart lov att säga god jul! 

I dagens lucka gömmer det sig ett julklappstips! Dessa saker har jag faktiskt aldrig provat själv men de är så sjukt fina saker. Nämnligen massor av saker ifrån Alequi Equestrian, Alequi.se. Dock har en av mina kompisar saker därifrån och de är lika snygga på bild som i verkligheten! Materialet på schabraket känns också väldigt bra.Snygga grejer helt enkelt. 

Dessa är mina favoriter ifrån Alequi men kolla in deras webbshop där det finns mycket, mycket mer! Någon av dessa saker ska någongång få en plats i stallet men just nu har jag lite för många schabrak, eller går det ens? Men fatta det gråa schabraket på Prinsen med hans glittriga gråa lindor, skulle bli så snyggt! Glöm inte att kolla Alequi.se! 

Kramiis//Greta 🙂 

Detta inlägget är INTE sponsrat! 

Annonser

2 thoughts on “Lucka 19 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s