Lucka 17 2016

Hej! Och trevlig helg! Idag är det dags för lucka 17 i vår lilla julkalender och idag är det dags för ett julklappstips. Idag blir det något som kan hålla dig riktigt riktigt varm under vintern,nämnligen en ridkjol. Jag har testat både Hööks och Uhip men tucker att uhip är allra skönast och varmast men det är absolut inget fel på HÖÖKS kjol.Det betor ju på hur mycket pengar man är beredd att lägga. Men ni som inte har någon ni borde Iallfall testa för det är så skönt och inte alls klumpigt som med överdragsbyxor. Så lätt och varm och sedan gillar jag att man har sina egna ridbyxor i själva sadeln.Man får bättre grip då. 

Kramiis// Greta 🙂 

Detta inlägg är inte sponsrat

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s