Hej mitt vinterlandđŸŽ€

Hej!

IgÄr kom det otroligt mycket snö! SÄ kul!

Riktigt ju katt rida i all snö nu ocksÄ. Bucke har tyvÀrr inte fÄtt pÄ sig snösulor Àn sÄ honom kunde jag inte rida. Men idag har han fÄtt pÄ sig snösulor!

Adde blev iallafall riden igÄr. Jag tÀnkte rida ut först men det snöade och blÄste sÄ mycket sÄ jag sÄg inget. Jag blev bara tÄrögd hela tiden haha sÄ vi gick till banan. Han var otroligt fin frÄn första steget. SÄ bra form ich helt avslappnad men ÀndÄ framÄt. Klockrena galoppavsaktningar idag. SÄ samlade och fina och sÄ samlad och fin galopp. Hade Àven jÀtte bra kontakt med munnen. Mjuk kontakt. IgÄr var han verkligen rolig att rida assÄ! Idag fÄr bÄda vila dÄ jag ska pÄ möte pÄ min klub VÀnsta. Vi ska diskutera div 1 till vÄren som jag och Bucke ska vara med i! Kram Hanna


SĂ„ vackert!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s