Klubbmöte!

Hej! Idag var det somsagt klubbmöte på hemmaklubben Vänsta Ryttarförening.Det var väldigt kul att träffa alla kompisar och väldigt bra och nyttigt att få veta regler inför kommande säsong. Inte så mycket har ändrat inför Division 1 men ändå bra med en liten uppfräschning för minnet! 

Mycket andra saker bestämdes också och en av de roligare sakerna var att jag och Emma ska rida en spegelritt under klubbens luciashow.Det är Fortuna Voltige som anordnar allt och den är på fredag,lite efter lucia son är imorgon men bättre sent än aldrig! Vi ska rida LB:1 i spegelritten då det är ett väldigt likt program åt båda håll och en lagom nivå i sådana tillfällen.Ska iallafall bli jättekul,lite nervöst och spännande också! 

Prinsen fick även joggas i snön idag,spänd i början men fin på slutet.Roligt tyckte han att det var när han pulsade runt i snön.Ha en bra kväll! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s