Vinterland!

Hej! Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så befann jag mig i ett riktigt vinterland.Det har snöat under natten och såå mycket under hela dagen.Riktigt mysigt tycker jag.Hoppas att det ligger kvar så vi slipper all lera och smuts!

Prinsen har fått två dagars vila med ompyssling och mys.Han har fått det då han har gått så himla bra under veckan och för att vila munnen emellanåt.Men imorgon är det dags igen! Då han inte har några snösulor än så blir det väl bara att åka till ridhus men vi får se! Riding/rörelse blir det iallafall.

Nu ska jag faktiskt kolla ett avsnitt på min favorit serie innan Ebba och hennes mamma kommer för att äta middag,ska bli roligt och mysigt.Hoppas att ni också har haft en underbar dag! Kramiis//Greta:) 

Matchar bästa kjolen med varma och sköna stövel-strumpor💗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s