Häftig känsla

Hej!

Idag fick det bli ett lättare joggingpass för Bucke. Hela passet reds i en låg och rund form. Fokuset låg på att få bort det mesta stödet i min hand så att jag bara hade en lätt kontakt kvar. Bucke vill gärna lägga sig i min hand och låta mig ”bära runt honom”. Jag vill även gärna ta ut min vänster hand och lägga omkull min höger hand. Så min handställning la jag mycket fokus på idag.

Med händerna ihop framför sadeln och en pigg och glad Bucke lyckades vi få till en super känsla! Vi red några enkla byten, helt utan att jag tog honom i munnen med bara säte och skänklar och oj vilken känsla! Så härligt!

När vi travade av så tyckte jag dock Bucke blev lite väl långsam i sina bakben så jag la in en massa övergångar mellan skritt och trav. Och oj vilka fina övergångar vi fick till tillslut. Så rund och fin form och bakifrån och fram!

Så nöjd över både mig och Bucke idag! Imorgon är det uteritt på schemat. Kram Hanna


Nöjd ponny efter dagens pass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s