Pebels

Hej!

Idag har hästarna fått vila eftersom att de gick så hårt och bra igår. Idag hittade jag även en jätte gullig bild på mig och en B-ponny jag red för länge sedan så hag passar på att berätta lite om honom.


Det här är då jag och Pebels. Jag har ingen aning vilket år det är men väldigt länge sedan eftersom att jag är så liten. Pebels var en liten B-ponny med hjärtat på rätt ställe. Jag tror han var runt 1.20 m. Jag red honom någon gång ibland när jag var runt 6 år kanske. Det var min mammas kompis som ägde honom så jag fick rida i stort sätt när jag ville.

Innan han kom till min mammas kompis hade han stått på ridskolan hamre. Där var han ridskolas skräck och bet och sparkade allt och alla. Men när jag träffade honom var han världens godaste och snällaste ponny. Så jag hade alltid svårt att tänka mig att han kunde varit så dum.

Pebels var den ponny som jag galopperade på första gången. Vilken härlig känsla. Jag kommer ihåg att mamma sprang med och ledde mig på vägarna ute i skogen och så fick jag galoppera för första gången. Min kompis var med då också och jag minns att hon sprang med på sidan om mamma haha. 

Vi har en video någonstans där jag ska ”hoppa” över en grankvist i skogen på Pebels. Jag kommer travandes men precis framför grenen så saktar han av till skritt och skrittar över istället. Det gäller att spara på krafterna ;). 

Pebels var den ponny som fick mig att intressera mig för hästar för första gången. En sommar tog vi hem honom till vår gård i två veckor och jag fick ha honom som min egen. Bilden här ovanför är tagen på vår ridbanan där jag idag rider nästan varje dag. Vad det kan ändra sig❤️ 

Pebels är nu på det evigt gröna ängarna sen hösten 2015. Hela 30 år blev han. En riktig kämpe❤️På dethär barbacka passet ramlade jag av för första gången❤️ eller snarare gled av haha.En riktigt snäll ponny❤️ kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s