Övergångar=lydig ponny

Hej! Idag fick det bli ett pass här hemm i mörkret men det är bättre än ingenting och vi fick till en bra pass.Hann iallafall rida innan man inte kunde se någonting.
Det var lite hårt i marken men det kändes bättre än tidigare dagar.Iallafall så var helheten av passet bra men var lite oänse i början.Han hoppade lite hit och dit till en början men jag lugnade bara ner mig själv och började tänka på hur vi skulle lösa detta.Och det gjorde jag genom att göra många övergångar,fokuset var på att dem skulle vara i balans och med lugn igångsättning.Och med många övergångar på olika linjer och i båda varven så kändes han faktiskt mycket bättre.Fick även till en hyfsat lugn galopp utan några bocksprång.Mycket bättre övergångar även från galopp och kunde även göra några till skritt.Där blev även galoppfattningarna bra.Så guldstjärna till Prinsen och en liten klapp på axeln till mig själv som faktiskt behöll lugnet idag 🙂 Har faktiskt varit en av de svåraste bitarna för mig men den mentala biten blir bättre! 

Kramiis//Greta 🙂 

Prinsen hans bästis Tajga och jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s