Lucka nr 6 2016

Hej!

Nu är det dags för mig att lägga upp en lucka och med andra ord kommer här en ridövning jag kan rekommendera!

Den här ridövningen tycker jag är lite klurigare än de andra jag har lagt ut. Den hör våningen har jag mer börjat använda när vi har kommit upp på en högre nivå då den som sagt är lite klurig.


Som ni ser på bilden så ska man alltså rida längs medelinjen och lägga in volter. Man kan göra både färre och fler volter än på bilden men tre stycken brukar vara ganska lagom. Sen kan man även variera storlekarna på volterna mellan 10,8 och 5 meter. Även denna övning går att göra i alla gångarter och om man gör den i galopp kan man lägga in enkla byten mellan volterna för att verkligen träna på att få dem raka vilket jag tycker är jätte bra!

Den övning hjälper verkligen till när jag vill öva på skillnaden mellan ställd och rak häst. Om du har någon som kan stå längst ner på medelinjen och kan kolla om du är rak skulle det vara jätte bra!

Jag hoppas ni förstod och uppskattade denna övning så hörs vi mer sen! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s