Övergångar!

Hej på er! Även idag red jag på Prinsen och jag hade blandade känslor.Tränade iallafall mycket på övergångar och mycket tempoväxlingar i skritten.Och allt detta skulle göras med så mycket sits som möjligt och med så lite hand så möjligt.

Till en början började jag ställa krav men fick sedan bara intala mig själv att skynda långsamt och att detta enbart skulle bli ett jogging pass.När jag själv fick rätt inställning gick det faktiskt riktigt bra.Tempoväxlingarna i skritten blev super och jag kunde reglera med enbart sitsen och han hade bra stöd på bettet.Övergängarna från skritt-trav och tvärtom gick helt okej till en början men emot slutet gjorde han dem riktigt bra.Dem var bra i balans och han behåll takt och form.Guldstjärna till guldponnyn.

Tog bara skritt och trav även idag men det är hårt i backen och det gör inget då vi även bara kör lösgörande och grunder. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s