Studiedag!

Hej! Sitter just nu vid köksbordet och har precis kommit upp ifrån stallet efter en hel dag där.Idag hade vi ju somsagt studiedag och jag passade på att spendera nästan hela dagen där.Jag och Mimmi har haft det supermysigt.

Idag satt jag även upp på Prinsen efter tre veckor utan att rida på honom.Då det var väldigt hårt i marken så skritta och travade jag bara men han kändes faktiskt toppen ändå.Jag longerade innan jag satt upp för att han skulle få galoppera av sig men han var faktiskt förvånansvärt lugn och fin.Finaste hästen!Mimmi tog även med kameran och tog några bilder så de kommer i ett separat inlägg om en stund! 

Nu vid kl.18 ska jag till strömsholm på mentalträning,ska bli kul och ska även träffa Emma där så vi får hoppas på en bra kväll! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s