Äslade hästar!

Hej!

Igår kväll när vi kom hem från Stockholm red jag Adde ett pass. Idag (söndag) så hoppade Adde för tränare mee Lisa och jag kan säga att det gick så himla bra! Han var lydigare än någonsin och gjorde alla övningar super bra!

Igår red jag då ett kort dressyr pass på honom. Han var väldigt fin. Gjord eloge övergångar och tempoväxlingar och när han var igenom så gav jag mig. Väldigt fin var han och jag är supernöjd. Tyvärr var det väldigt mörkt så ingen kund filma.

Idag samtidigt som Lisa red Adde så red jag Bucke. Vi åkte till ridhus och det var första gången vi körde de två ihop. Det gick super bra och inget krångel alls.


Bucke var ren magi idag! Jag kunde göra i princip vad jag ville och Bucke bara svävade fram. Så stadig och fin i formen och hur lydig som helst. Det jag är mest nöjd över är galoppökningarna och övergångarna efter och före. Helt otrolig känsla gav han mig. Kommer leva på det här länge! Älskade ponnysar som bara levererar. På vår instagram lägger jag även ut en film på Buke får idag så in och kika. @ hgdressyr heter vi där. Kram HannaAnnonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s