Lyckodag

Ja hörni denna dagen har varit en ren lyckodag.Får hoppas på det även imorgon då vi har nationella prov,suck nu börjar alla muntliga och de skriftliga börjar nästa termin.

Har tyvärr inte varit i stallet idag då min snälla mamma fixade stallet och då passade jag på att åka hem till en kompis.Nu när Prinsen har sin sista vilovecka så får man passa på 🙂 

Bortsett från det så har jah bara fått massa roliga överaskningar i ridsportens spår.För det första så var jag med i en tävling på instagram där man kunde vinna biljetter till fredagens dressyr ich jag hade turen på min sida och vann.Helt sjukt och så roligt!Blev så glad!! Sedan efter mattelektionen fick jag reda på att jag nu i helgen ska prova ut nya tävlingsstövlar och sedan få dem närmare jul.Tror aldrig att jag blivit så glad efter en mattelektion haha.Tack så himla mycket mormor och morfar❤️

Så det blir Friends fredag-söndag i helgen,massor av dressyr!!

Så detta var väl ungefär min dag och nu är jag jättetrött så Hejdåå!Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s