Vi gillar inte mörkret 

Hej!

Nu har det verkligen blivit mörkt ute snabbt. Redan vid halv fem är fet mörkt utr ich det är hemskt tråkigt.

Just nu kan vi mest bara rida på ridbanan när det är mörkt. Vi har ju dock lampor på ridbanan men det gör det inte lättare när Bucke ska ridas haha. När det är mörkt blir Bucke mycket mer spänd och tittig än vanligt. Jag försöker verkligen att själv slappna av och rida avslappnat. Men det är inte helt lätt alla gånger. När Bucke spänner sig så pass mycket som han gör nu i mörkret så blir hans galopp lätt fyrtaktig och vi får aldrig riktigt till någon toppen känsla vilket är jätte tråkigt.

Adde däremot går fram precis lika bra i mörker som i ljus vilket är väldigt skönt. På fredag blir det Elin träning i Åskebros ridhus med Bucke. Då hoppas jag att vi kan får till den där magiska känslan som jag vet att vi kan. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s