Adde levererar 

Hej!

Jag är jätte ledsen att det här inlägget inte kom upp igår. Jag tänkte lägga upp det igår men när jag kom hem från stallet så åt jag middag och sen somnade jag nästan direkt haha.

Men i alla fall, igår så red jag både Adde och Bucke. Bucke först och han var inte på sin topp. Det var mörkt vilket gjorde att han var ganska spänd och tittig. Det var även mycket snö och han har inga snösulor på sig än så jag vågade inte ta galopp som han lossar bäst i. Efter mycket övergångar och korta sidvärtelserörelser så fick jag en okej känsla men inte mer. Vi får lägga det här passet bakom oss och ta tag i dagens uteritt istället!

Adde däremot bjöd upp till dans idag. Jag vågade inte ta någon galopp på honom heller då han inte har snösulor men det gjorde inget då han var hur fin som helst. Att det var mörkt ute störde inte Adde för fem öre. Han är så cool aldrig tittig eller fjantig som Bucke är. Jag började med mycket övergångar för att få koll på baken. Men nästan från start var han hur fin som helst. Jag kunde leka med ställning och formen vi gjorde även några riktigt bra ”sick sack” skänkelvikningar. Idag vet jag inte riktigt vad planen är med Adde men vi får se. Jag har morgonutsläppet så om ca tio minuter ska jag åka och ta in hästarna. Klockan är nu 06.45. Men vi hörs mer senare idag! Kram Hanna


En liten TB till ett annat jätte bra pass med Adde.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s