Sadelkammaren är omgjord!

Hej!

Nu har vi i ca en och en halv vecka fixat med vår sadelkammare och gjort om den för att få bättre förvaring osv. Nu är den för det nästan klart, det är bara en ”Hyllgrej” för lindor som ska upp också. Jag tänkte visa lite bilder så får ni gärna skriva hur ni tycker att det blev!

Såhär såg vår sadelkammare ut förut. Den är väldigt liten och här var den otroligt rörig.det var saker överallt och golvet var fullproppat med saker så det kändes ännu mindre än det var. Dessutom så hade vi en massa skåp med små smala hyllor där nästan ingenting fick plats. Så nu har vi tänkt igenom noga hur vi vill ha det för att få ut så mycket förvaringsutrymme dom möjligt på det utrymme som vi har. Vi började med att blåsa ut allting som var i sadelkammaren. Alla hyllor och alla saker tog vi ut tills det var helt ren där inne.

Sen åkte vi till en byggmaterial affär och köpe lite virke för att kunna bygga våra egna hyllor. Nu har vi satt upp nya stora och bra hyllor samt satt upp krokar för träns osv. Vi har även några backar med skydd och sadelhängare såklart.


Såhär blev resultatet och det kanske syns dåligt på bild men det känns mycket större och ser mycket prydligare ut tycker jag. Det är inte helt klart än det är fortfarande några passar som ligger på hyllor som ska sorteras och så men det är näst intill klart och jag tycker det blev jätte fint! Kr Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s