Chill-dag

Ja som de flesta dagar kommer bli nu ett tag framöver så var även denna tisdag,en riktig chill-dag helt enkelt.Men ändå ganska skönt att bara kunna ta det lungt och koncentrera sig lite mer på andra saker.Men tro mig det finns inget jag hellre vill än att sitta uppe på Prinsens rygg igen trots att han bara har vilat i tre dagar.Hur ska jag klara mig i 3 veckor till,vi får hoppas att det blir många turer till Aramis😉

Iallafall så gick jag direkt ner till stallet idag när bussen släppt av mig för att mocka och fixa.Även denna dag fick Prinsen mycket gos och ganska många morötter,haha.Undra hur tjock och hur pigg han kommer vara när vilan är slut.Han springer in från hagen och dessutom ska han klippas en gång till innan jag sätter igång honom.Får bara hålla i mig helt enkelt 🙂 Nu de senaste timmarna har det inte hänt särskilt mycket men så är det:) Kramiis//Greta! 

Idag fick lilla Carra stå för bilderna😉💗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s