Vinst!!

Hej! 

Om ni har läst Gretas senaste inlägg så vet ni att vi var på tävling i Karlskoga igår. Jag och Bucke red däremot bara en klass, en la:P1.

Jag valde att rida fram lite längre än jag brukar eftersom att Bucke var super pigg. Från början hade jag ingen vidare känsla på framridningen Bucke blev stark och jag blev stark tillbaka och slutade rida med sätet och benen. Men efter mycket övergångar och tempoväxlingar lyckades vi få till en jätte bra och mjuk känsla. 

Inne på banan behöll jag den känslan fram till jag fick startsignal. Så fort vi ridit upp på medelinjen och gjort vår första halt och hälsning så tappade jag helt bort den där bra känslan. Bucke blev seg och stark och jag bara åkte igenom hela programmet. Det måste ju vara jag som rider annorlunda när jag rider program på tävling, eller? Det känns så konstigt att så fort programmet börjar så försämras känslan. Men vi kämpade oss igenom programmet och det blev inte en total katastrof, även fast jag tyckte det efter ritten. Skolorna blev alldeles för långsamma och vänster öppnan var en katastrof. Vi fick 5 på den vilket vi var helt värda. Vi kan så mycket bättre där. Enkla byten tyckte och tycker jag var en total katastrof men vi fick ändå 6.5 och 6 på dem. Vi kan så himla mycket bättre än vad vi visade i vår ritt igår och jag är väldigt besviken på mig själv att jag inte kunde visa upp min fina ponny på ett bättre sätt. Vi hade så många ställen där vi kunde plockat väldigt mycket poäng.

Trots den dåliga känslan slutade vi på 63.4% vilket inte var så dåligt som jag hade trott. Det är ändå skönt att vi med känslan längst ner på botten kan samla ihop så pass fina poäng. Vår ritt ledde även till en vinst! Det gör mig extra stolt. Det är vår och min allra första vinst i de här svåra klasserna med skolor, enkla byten osv. Jag hoppas såklart det blir fler. Vi får se vad framtiden har att vänta oss. Jag hoppas ni vill fortsätta följa vår resa inom ponnydressyren. Kram Hanna

Kolla in dessa bakben😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s