Tävling & planer

Hej och godkväll! Igår var vi iväg på tävling som vissa av er kanske redan har förstått men tänkte skriva lite om den nu och vad vi har för plan till Prinsen några veckor framöver.

Känslan igår var blandad och resultaten var inget att jubla över men igår så kändes dem faktiskt inte särskilt viktiga.Känslan i LA:1 var inte helt på topp men ett program utan helt för många missar men allt blev lite spänt och Prinsen blev väldigt trippig och fick några taktmissar.I LA:P1 däremot satt allting mycket bättre och jag hade en bra känsla genom hela programmet.Enkla bytena satt även helt okej men han var bara lite övertaggad.Skolorna var bättre och helheten likaså.Hade nog kunnat blivit ett nationellt kval men procenten var snåla så inte denna gången heller men efter vinterträningen är vi på gång.Så med en bra känsla och mer erfarenhet i bagaget rullade vi hem från Karlsskoga.

Framtidsplanerna för Prinsen några veckor framåt är faktiskt vila.Han hat lärt sig så himla mycket under detta år och även jag så under 3-4 veckor av bara promenader väntar nu.Egentligen så vill jag bara rida hela tiden men denna gång lyssnar jag på min mamma och låter honom vila.Efter alla promenader och vila så ska vi sätta igång vinterträningen men en tävlingsdag innan vi börjar 2017 säsong.Nämnligen DM den 28/12.Snacka om att dom fick till det i sista sekund.Så när vi sätter igång igen ska vi mest bara träna på grunder då dee bara går i LA:1.

Så nu fick ni lite information och vi får hoppas att inläggen inte blir allt för tjatiga med alla promenader 🙂 Kramiis//Greta  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s