Bucke hos Greta!

Hej!

Jag vet inte om vi har varit tydliga med det men Bucke står ju sen i måndags hos Greta och även jag är här! Bucke och jag ska stanna ända tills på lördag då vi ska på tävling! Imorgon så börjar även höstridlägret som Greta och hennes familj har på sin gård.

Idag red vi till ett ridhuse med Bucke och Prinsen. Båda hästarna var super duktiga. Bucke kändes riktigt mjuk och fin från start så jag gjorde inte så mycket med honom. Efter ca halva tiden så bytte jag och Greta häst. Det är väldigt lärorikt att rida olika hästar och det är även kul att höra vad andra tycker om ens egen häst. Prinsen kändes i alla fall fin och vi fick till helheten ganska bra tycker jag för att få vara första gången. Jag är väldigt stolt över mig själv för att jag kände efter väldigt noga och red efter vad jag kände.

Jag tror även att Greta tyckte att Bucke var fin att rida vilket alltid är kul! Imorgon är uteritt planerat för båda ponnysarna kram Hanna!


Finaste hästarna!


❤️❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s