Elin träning!

Hej!

I söndags var det dags för Elin tränin igen för Bucke! Tyvärr kom inte inlägget upp igår då jag inte hade något internet på mobilen…

Träningen gick i alla fall super! Jag fick verkligen hjälp med känslan jag haft om att Bucke är oliksidig. Vilket delvis var rätt. Bucke tar för sig lite ojämnt på höger och vänster sida. Med andra ord så tar han lite kortare steg oftast på höger sida än vad han gör i vänster. Men jag fick rida på en 20 meters volt och driva på den där högerbogen samtidigt som jag flyttade vänster bogen lite inått för att få tag på den. Eftersom att Bucke gärna tappar stödet på vänster tygel så fick jag verkligen se till att vänsterbogen var på plats och att han bjöd på med vänster bakben fram till bettet. Efter lite jobb och mycket variation mellan rakrikting och ställning så blev Bucke så fin! Vi gjorde samma jobb i både trav och galopp och jag fick en så grym känsla!

Mot slutet kände jag även på lite skolor i traven och gud vad bra det blev. När vi fick till jämn bjudning bakifrån fick vi till så bra bjudning även i skolorna! Jag ska absolut ta med mig den här träningen i framtiden och absolut till tävlingen På lördag. Så taggad nu!!

Kram Hanna


Sötaste Bucke låg i hagen när vi kom ner igår❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s