Produktiv dag!

Hej!

Idag har jag varit i stallet i 8 timmar i sträck. Det är inte ofta jag har så många timmar på ett dygn att vara i stallet så det har varit en super bra dag! Gissa vad mycket jag har hunnit med också!

Imorse kom Lisa hit och hoppade Adde. Han var verkligen toppen fin idag! Efter att Lisa varit här så tog jag in och fixade iordning Bucke. Vi red ner till ån och red längs gräsvägen där. Bucke var superfin från start. Jag red fram med mycket långa skänkelvikningar och ställde om osv. Han blev super fin av det. Tyvärr så var han väldigt seg i skritten under hela passet så jag fick jobba ordentligt i skritten för att hålla den aktiv. Under passet så lekte jag mycket med samlingen med enbart sitsen. Jag lättade avsevärt på stödet i handen och Bucke blev såå fin. Jag kunde samla och öka hur mycket jag ville med enbart sitsen, vilken otrolig känsla!

Efter att jag ridit Bucke så var det dags att börja renoveringen i sadelkammaren tillsammans med en tjej i stallet som jag delar sadelkammare med. Vi tog ut allting i sadelkammaren och vi förstod hur mycket saker vi faktiskt har haha! Imorgon ska vi sätta upp hyllor och organisera lite mer där inne. Ni får före och efter bilder när allt är klart! Kram Hanna.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s